Selecteer een pagina

Leg je opleveringen ordelijk vast ...

… en breng je opdrachtgever professioneel op de hoogte.’

Ook bij werk zonder direct toezicht wil een opdrachtgever feedback over opleveringen. Zorg dan voor een professionele rapportage, met de app wordt dat érg eenvoudig. We stemmen de app helemaal af op jouw type werkzaamheden. Bij een oplevering wordt je dan met een menu-op-maat precies door de juiste vragen geleid. En vraagt de app ook gericht om de juiste foto’s.
Dat is alles, de app doet de rest.

Alle info bij elkaar

Op je bedrijfsaccount worden alle meldingen automatisch verzameld. Selecteer een bepaald project en bijv. een bepaalde periode, daarna heb je alle info direct op je scherm. Je kunt de informatie zo nodig aanvullen en corrigeren.

Feedback opdrachtgever

Je kunt je opdrachtgever nu op verschillende manieren informeren. Je kunt elke melding automatisch per mail laten doorgeven, maar óók kun je de gegevens éérst checken, en zélf bepalen wannéér je ze verstuurt. 

Mailrapportages

Hiernaast een voorbeeld van een Mail rapport.
Je stelt het in een paar klikken samen, direct vanuit het systeem:
S
electeer het gewenst project en periode, geef aan voor wie de terugkoppeling is bedoeld en voeg eventueel een persoonlijke boodschap toe.
Je relatie ontvangt dan direct een mail met alle foto’s, locatie gegevens en toelichtingen.

Restpunten

Leg eventueel ook de restpunten vast via de app. Je kunt daarna dan stap voor stap bijhouden welke punten er zijn afgehandeld, en welke nog niet. Zo heb je altijd overzicht. 

”Simpel en lekker snel”
Van al onze gestuurde boringen leggen we de kernpunten altijd gelijk vast, met foto’s van het intredepunt en het uittredepunt en uiteraard ook de stangenlijst.
Va
n elke ploeg heb ik de gegevens dan gelijk op kantoor. We kunnen die dan gelijk doorzetten naar onze opdrachtgevers. Het werkt simpel, lekker snel en het scheelt ons een hoop administratie.

Abdurrahman Sarikaya | Euronet Infratechniek B.V..

Heb je een vraag over het vastleggen van opleveringen en restpunten? Neem gerust contact met ons op:

  • Telefoon  +31 (0) 343 – 594545
  • Mobiel     +31 (0) 6 – 22080496
  • Mail          info@cabletracks.com

 

Of bekijk één van de andere toepassingen van de app:

Planning
doorgeven
Uitvoering
vastleggen
Preventie control
Uren-registratie
Productiecijfers
Mandagenregister

 

 

Werkplekinspectie
Schades melden

Home

CableTracks|Online   –   Lage Maat 13b   –   3961 NJ Wijk bij Duurstede   –   Telefoon  0343 – 594545    –   Mobiel   06 – 22080496   –   mail   info@cabletracks.com