Selecteer een pagina

Keur en inspecteer, je rapport is direct klaar.

Werkplekinspecties, Veiligheidsinspecties, keuringen van opgeleverd werk – het hoort er allemaal bij. Je kúnt ze uitvoeren met  pen en papier, maar dan is het nog een hele klus om je bevindingen goed te rapporteren. Je moet je aantekeningen eerst ordenen, dan invoeren. Je moet de foto’s verzamelen, overzetten, en op de juiste plek toevoegen. Dan de algemene gegevens toevoegen en alles netjes maken. Met de app van CableTracks|Online gaat dat allemaal stukken vlotter, en het eindresultaat is strak en professioneel.

Flexibel keuren / inspecteren

Met de app voer je de keuring of inspectie uit zoals je dat gewend bent. Werk alle items af in de volgore die op dat  moment handig is. Foto’s kun je vooraf maken, achteraf, of tijdens je ronde. Voer de keuring in één keer uit, of in delen.
De app is er voor jou, niet andersom!

Automatische rapportages

Je beoordelingen worden gelijk verwerkt. Met een paar klikken zet je ze om in een professioneel rapport. Dit rapport is geheel op maat, in je eigen opmaak, logo en bedrijfskleuren. En eventueel ook gelijk met locatiekaartjes en actiepunten.

Al je handwerk vervalt, het bespaart vaak een hoop werk.

Links een deel van een (geanonimiseerde) impressie van een inspectierapport over de status van reflectielijnen in Pijnacker. De tabel toont steeds per locatie (bijvoorbeeld een kruising) de gebruikte belijning en figuraties, met ook de hoeveelheden en de beoordelingen.

Voorbeeld: Werkplekinspecties 

Conform VCA 2017|6.0 omvat een WPI al snel tientallen items. Je moet ze allemaal beoordelen, soms ook toelichten, met verbeterpunten en/of actiepunten.
De precieze items hangen uiteraard af van je werkzaamheden. Beschouw de onderstaande indeling dus als een eerste aanzet. Ga eventueel naar onze testomgeving om op je eigen mobieltje een uitgewerkte versie te bekijken.

Bouwplaats

Omgeving
Algemene voorzieningen
Personeel
PBM

Materiaal

Meetapparatuur
Elektrisch gereedschap
Overig gereedschap
Machine keuringen

Werkzaamheden

Werken op hoogte
Hijsen
Funderingen
Sloopwerk
Besloten ruimtes

Milieu

Opslag
Afvoer
Gevaarlijke stoffen

Neem contact met ons op voor verdere informatie  –  of bekijk één van de andere toepassingen:

Planning doorgeven

Uitvoering

Preventie Control

Uren-registratie

Dagproductie

Mandagenregister

.

Schade-meldingen

Opleveringen|
restpunten

Home

CableTracks|Online   –   Lage Maat 13b   –   3961 NJ Wijk bij Duurstede   –   Telefoon  0343 – 594545    –   Mobiel   06 – 22080496   –   mail   info@cabletracks.com