Selecteer een pagina

Met een app voor Werkplekinspecties….

… zijn je rapportages in één keer klaar.

Je kúnt je Werkplekinspecties uitvoeren met pen en papier, maar vaak is het dan nog een hele klus om je bevindingen goed te rapporteren. Je moet je aantekeningen ordenen, foto’s verzamelen, alles overzetten, enzovoorts.
Met de app van CableTracks|Online gaat dat stukken vlotter, en het eindresultaat is zeker zo professioneel.

Flexibel keuren / inspecteren

Met de app voer je de inspectie bijna hetzelfde uit zoals nu. Je werkt alle items gewoon af in de volgorde die je het beste uitkomt. Maak de foto’s vooraf, achteraf of tijdens je ronde. Doe dat in één keer, of in delen. Maak alleen foto’s van wat niet OK is, of ook van zaken die juist extra goed zijn geregeld. De app is er voor jou, niet andersom!

Automatische rapportages

Je inspectie of keuring wordt automatisch verwerkt. Met een paar klikken heb je een professioneel rapport, geheel op maat, in je eigen opmaak, logo en bedrijfskleuren. En eventueel ook met locatiekaartjes en actiepunten.
Al het handwerk vervalt – en dát scheelt tijd.

Werkplekinspecties 

Conform VCA 2017|6.0 omvat een WPI al snel tientallen items. Je moet ze allemaal beoordelen, soms ook toelichten, met verbeterpunten en/of actiepunten.
De precieze items hangen uiteraard af van je werkzaamheden. Hieronder de indeling die we als startpunt kunnen gebruiken voor jouw situatie:

Bouwplaats

Omgeving
Algemene voorzieningen
Personeel
PBM

Materiaal

Meetapparatuur
Elektrisch gereedschap
Overig gereedschap
Machine keuringen

Werkzaamheden

Werken op hoogte
Hijsen
Funderingen
Sloopwerk
Besloten ruimtes

Milieu

Gescheiden opslag
Afvoer
Gevaarlijke stoffen

Veel meer mogelijkheden

Misschien heb je (ook) te maken met andere (veiligheids-)inspecties of keuringen. Het onderwerp maakt eigenlijk niet uit: met de app kun je vrijwel elke inspectie sneller en eenvoudiger afronden. Informeer naar de mogelijkheden!

”Bij ons gaat het om onderhoud.”
”Bij het inspecteren van sportvelden leggen we met de app vast welk onderhoud er nodig is. We kunnen het onderhoudsrapport dan direct vanuit het systeem naar de klant versturen.
Per baan geven we ook de te verwachten levensduur aan, zo kan men de speelintensiteit hierop aanpassen – dat  voorkomt onnodig onderhoud.”

.

J. Huisman | Huisman Sportveld Innovatie B.V.

Hiernaast een impressie van een WPI rapportage (geanonimiseerd), automatisch met locatiekaartje, een scoretabel en fotobijlages met ondersteunend bewijs.

Heb je een vraag over Werkplekinspecties of een ander type keuring of inspectie? Neem gerust contact met ons op:

  • Telefoon  +31 (0) 343 – 594545
  • Mobiel     +31 (0) 6 – 22080496
  • Mail          info@cabletracks.com

 

Of bekijk één van de andere toepassingen van de app:

Planning
doorgeven
Uitvoering
vastleggen
Preventie Control
Uren-registratie
Productie-cijfers
Mandagenregister

.

Schade-meldingen
Opleveringen|
restpunten

Home

CableTracks|Online   –   Lage Maat 13b   –   3961 NJ Wijk bij Duurstede   –   Telefoon  0343 – 594545    –   Mobiel   06 – 22080496   –   mail   info@cabletracks.com