Selecteer een pagina

Toepassingen

Leg vast wat u nodig heeft, zo houdt u het voor iedereen overzichtelijk. Geef aan wat u nodig heeft, binnen enkele dagen is het systeem dan voor u ingericht, u kunt dan gelijk van start.

Urenregistratie


Uw urenregistratie soepel geregeld 

Verwerkt u uw werkbonnen nog handmatig? Vaak kost dat het controleren, ontcijferen, ordenen en invoeren dan behoorlijk wat tijd. 
Met digitale werkbonnen bent u daar van af. Men meldt de uren dan gewoon met de telefoon of tablet. Men hoeft dan niets meer op te sturen of in te leveren, alles staat direct online, klaar voor uw facturatie en/of salarisadministratie.
Geen vertragingen meer, geen onnodige handling, u heeft altijd overzicht.
Check zélf 
hoeveel tijd u hiermee kunt besparen! 

Kosten
Automatiseren hoeft niet duur te zijn. Al vanaf € 295,- zetten wij uw werkbon over op de app. Hieronder geven wij enkele mogelijkheden:

– Opgave eigen uren / uren van teamleden
– Uitsplitsing dag/avond/weekend
– Uitsplitsing per project
– Opgave gebruikt materieel
– Opgave machine-uren
– Geleverde materialen
– Akkoord opdrachtgever

Wilt u het gelijk wat concreter maken? Stuur ons (een kopie van) uw huidige werkbon. Binnen 24 uur krijgt u onze offerte voor een test, met uw eigen digitale script en uw eigen online rapportage. Overtuig uzelf, wij geven dan ook alvast de kosten van een vervolg.


Opleveren | Afmelden

Met CableTracks kunt u uw projecten vlot afmelden. Laat uw mensen steeds enkele kerngegevens invoeren over bijv. materialen, afmetingen en hoeveelheden en laat hen één of meerdere foto’s maken. De afmeldingen worden dan automatisch gerapporteerd, al dan niet met uw eigen logo en opmaak. Met een paar klikken ligt het rapport nog dezelfde dag bij uw opdrachtgever. Visitekaartje voor uw bedrijf!

Test het zelf
Ontdek hoe gemakkelijk CableTracks werkt. Vraag een demonstratie, met ook de app op uw eigen toestel. Zo krijgt u snel een indruk van de mogelijkheden.

Email rapport van een deel-oplevering van bestratingswerk.

“Van al onze gestuurde boringen leggen we de kernpunten altijd gelijk vast. Foto’s van het intredepunt en het uitredepunt en uiteraard ook de stangenlijst. Ik heb alle gegevens dan gelijk op kantoor, we kunnen het ook direct terugkoppelen naar onze opdrachtgevers. Het werkt simpel, lekker snel en het scheelt ons een hoop administratie.”

Abdurrahman Sarikaya |
Euronet Infratechniek B.V.


Vooropnames | Schouw

Gebruik CableTracks als u regelmatig vooropnames maakt. Alle opnames, van alle collega’s worden dan automatisch verzameld en georganiseerd. Er raakt niets verloren, er is niets ‘onderweg’. Met filters op bijvoorbeeld projectnummer en datum vindt u alles snel terug. U kunt de opnames altijd downloaden. Ook kunt u ze direct doorsturen naar bijvoorbeeld uw opdrachtgever, al dan niet met kaartprojectie. Zoom in naar de projectlocatie, en u ziet direct waar de vooropnames zijn gemaakt. 

Kaartprojectie van een serie vooropnames, inclusief vastgelegde gegevens.

Email alerts
Wilt u uw vooropnames direct doorzetten naar bepaalde collega’s? Activeer de Email alerts. Men ontvangt de opnames dan tevens direct in de eigen inbox, inclusief 
kaartprojectie en alle bijbehorende informatie. De werkvoorbereiding of bijv. uw schadebehandelaar is dan gelijk op de hoogte, het proces kan gelijk dóór.

‘We gebruiken CableTracks om in gemeentes en provincies de staat van de markeringen effectief vast  te leggen. Zodra de inventarisatie rond is, beschikken wij nu gelijk over een complete onderhoudsrapportage.”

F. van der Want |
Van Velsen Reflectielijnen B.V.

”Bij het inventariseren van sportvelden bekijken we per baan welk onderhoud er nodig is. We leggen dit vast met de app, zodat we de club dan snel ons onderhoudsrapport kunnen sturen. Per baan geven we ook de te verwachten levensduur aan, zo kan men de speelintensiteit hierop aanpassen – dat verlengt de levensduur.”

J. Huisman
Huisman Sportveld Innovatie B.V.

Succesvolle offertes 
Bij een aanbesteding of een offertetraject wilt u zich uiteraard professioneel presenteren. Een goede visualisatie is daarbij van groot belang. Gebruik dus ook uw opnames van de nul-situatie om eenvoudig te laten zien wat u met uw dienst of product kunt toevoegen. Met CableTracks realiseert u dat snel en eenvoudig, met professionele overzichten inclusief foto’s, locatieoverzichten en kerngegevens. 
Neem de proef op de som. M
ail ons een foto, kopie of PDF van een (voorbeeld-) offerte. Binnen 48 uur sturen wij u een impressie van hoe het óók kan….

Schademeldingen


Schademeldingen

Zorg voor één standaard bij uw schademeldingen. Als ze altijd op dezelfde manier (en in één keer compleet) op kantoor binnenkomen, voorkomt u onnodig werk en vertragingen bij de afhandeling. Stap dan af van losse meldingen en laat de schades digitaal melden. De app leidt uw mensen automatisch door de juiste vragen, zo is elke melding altijd in één keer goed, compleet met foto’s en objectieve gegevens over datum/tijdstip en locatie. De melding ligt direct bij uw schadebehandelaar, de afhandeling kan gelijk van start.

Kosten
Al vanaf € 295,-. kunt u uw schades via de app laten vastleggen. Stuur ons eventueel uw huidige schadeformulier, binnen 24 uur ontvangt u een concrete offerte om over te stappen op CableTracks. U zult zien: automatiseren hoeft niet duur te zijn!

 

De schademeldingen staan vrijwel direct op uw scherm.

”We zijn een paar jaar geleden overgestapt op CableTracks. Alles gaat nu digitaal. Belangrijke meldingen, zoals schades, worden per direct in de mail naar de juiste afdeling verstuurd.
Vrij simpel, maar erg handig en tijdbesparend!

Jan Bouwmeester |
Venneman Infra GmbH – Gronau.


Preventie control

Vaak is er in de voorbereiding van projecten véél aandacht voor risicobeheersing en preventie. Preventie blijft echter mensenwerk, en achteraf is vaak niet duidelijk wat er feitelijk is gebeurd. Voorkom dan vervelende discussies en leg alle preventie zoveel mogelijk vast. Met de CableTracks app kost dat nauwelijks tijd, maar u beschikt dan wél altijd over bewijs, met objectieve gegevens over datum, tijdstip, locatie en gebruiker. Zo staat u veel sterker.

Case: Preventie kabelschade

Borging van preventief onderzoek bij mechanisch graafwerk (WIBON)

Aantonen & Borgen

Iedereen die graaft, weet hoe het werkelijk zit. In geval van kabelschade staat de feitelijke graver altijd op achterstand. Iedereen vraagt dan onmiddellijk naar KLIC tekeningen, proefsleuven en preventief onderzoek met detectieapparatuur. U kunt dan misschien aantonen dat u de tekening heeft gebruikt, maar daarna houdt het al snel op. Zet daarom één stap meer. Leg uw onderzoek helemaal vast met CableTracks. Tijd kost het nauwelijks. Open de app, selecteer het programma ”kabelzoeker” en de rest gaat vanzelf. Proefsleuven legt u gewoon vast met één of twee foto’s. Het systeem doet de rest, elk onderzoek van uw eigen teams, onderaannemers en/of loonwerkers wordt automatisch gerapporteerd op uw bedrijfsaccount. U kunt het altijd aantonen, óók als er onverhoopt toch schade ontstaat.

Alle informatie is objectief en geldt dus als wettelijk bewijs.   

WIBON Preventie Plan

Maak eventueel gebruik van het WIBON Preventie Plan – voor complete begeleiding bij het beheersen van uw kabelschade.
Als eerste stap moet preventie goed op de agenda komen te staan. Leg iedereen uit waarom preventie belangrijk is, en wat er concreet bij graafwerk van iedereen wordt verlangd. Geef aan wat de bedoeling is met het monitoren.
Laat alle preventie vervolgens door iedereen zélf vastleggen. Zo is de cirkel rond. Men weet dan dat men altijd is gedekt als er toch iets fout gaat. 
Als derde stap kunt u de preventie monitoren. CableTracks helpt u met simpele rapportages die u in één keer laten zien hoe de preventie ”in de benen zakt” of dat het juist de goede kant op gaat.
Hiermee heeft u alle informatie om concreet bij te sturen, zowel op teamniveau, als individueel. Bespreek de resultaten en maak afspraken voor de komende periode, zo wordt preventie weer ’top of mind’.

U begrijpt: dit programma kost tijd. Niet zozeer voor de mannen ‘buiten’, maar wél voor teamleiders, uitvoerders en KAM Managers. De resultaten zijn echter vaak verbluffend: niet alleen méér focus op preventie, maar véél minder schades (en dat scheelt vaak behoorlijk in de kosten).

Preventie bij Stedin


“Als we bij aanleg, gaslekken of storingen zélf de ondergrond in moeten, willen we uiteraard géén kabelschade veroorzaken. KLIC tekeningen, proefsleuven graven, kabelzoekers, alles helpt. We laten onze monteurs de preventie ook zoveel mogelijk vastleggen.  Het is in ieders eigen belang. Bij problemen is dan altijd helder hoe zorgvuldig men te werk is gegaan. Dat voelt ook voor iedereen veiliger.”

Jan Willem Elskamp
Teamleider E | S
tedin S&O

Keuren | Inspecteren


Keuren | Inspecteren

Wie keurt of inspecteert, ontkomt haast niet aan checklijsten. Tenzij u uw keuring direct digitaal verwerkt. Zet uw formulieren om op de app van CableTracks. Men hoeft dan nooit meer op zoek naar het juiste formulier, het invullen en het verwerken gaat dan vele malen eenvoudiger. Uw  keuringen en inspecties worden automatisch voorzien van kaartgegevens, de analyse per man, per project of per periode staat direct op uw scherm. 

Test het zelf
Stuur ons uw keuringsformulier en ontvang binnen 24 uur de kosten om het te digitaliseren. U kunt de app dan zélf testen met de menu’s waar het in uw praktijk ook echt om gaat. 

 


Genoeg!

We willen u niet overladen met nóg meer informatie. Het gaat tenslotte maar om één ding – en dat is de toepassing die u zoekt.
D
aarom, als onze aanpak u aanspreekt, bel ons: 0343 – 594 545 of stuur ons uw vraag.
We kunnen de mogelijkheden dan concreet bespreken.

 


 

 

 

.